Förvandla dina bröst med löpning och implantat

Om du som kvinna är missnöjd över hur dina bröst ser ut har du kommit till rätt plats. Brösten är utan tvekan en viktig kroppsdel som omgivningen lägger märke till och som påverkar ditt självförtroende. Studier visar att cirka 70 procent av kvinnorna inte är nöjda med sina bröst, så du är långt ifrån ensam om att vilja förbättra dem.

Det finns många faktorer som kan påverka formen på dina bröst och som kan vara svåra att kontrollera. Några exempel på det här är:

  • Stress.
  • Åldrande.
  • Övervikt.
  • Graviditet.
  • Sjukdom.

Lyckligtvis finns effektiva lösningar som hjälper dig att få fina och runda bröst.

Börja med löpning

Löpning en populär träningsform som är särskilt bra för blodcirkulationen och för att ge bröstens hud en frisk lyster. Ju bättre blodcirkulation du har desto mer syre och näringsämnen kan transporteras till huden. Regelbunden löpning kommer även att bekämpa effekterna av stress och åldrande. Den kanske mest uppenbara fördelen av alla är att det är ett av de bästa sätten att bränna fett. Löpning kommer att minska fett över hela kroppen utan att krympa dina bröst, snarare kommer det att göra dina bröst fylligare. Löpning är en mycket bra början för att förbättra bröstens utseende, dock kan moderna implantat förvandla dina bröst och ta dem till en helt annan nivå.

Skaffa en perfekt form på brösten med implantat

Även om du är ung och frisk kan du av genetiska orsaker ha för små, ojämna eller hängiga bröst. Det finns stora fördelar med att skaffa implantat eftersom det låter dig få en perfekt anatomisk form på brösten. En varm rekommendation är att överväga droppformade anatomiska implantat från Motiva som ger brösten en stabil form. Dessa droppformade implantat går under det passande namnet Anatomical TrueFixation och kommer med förstärka silikonflikar som minimerar implantatförskjutning.

Topp 5 fördelar med implantat

Det finns fem fantastiska fördelar med implantat som du kan få:

1. Skapar balans och förbättrar symmetrin mellan de två brösten.

2. Ger dig en mer timglasformad kropp genom att dina bröst får en bättre form och volym.

3. Skapar ett mer ungdomligt och friskt utseende.

4. Ger dig ett mycket större urval av kläder att köpa som du kan ha undvikit tidigare på grund av hur dina bröst sett ut.

5. Får hela din kropp att se mer proportionerlig ut eftersom implantat hjälper dig att se mer symmetrisk ut.

När du skaffar TrueFixation-implantat hos Motiva ingår uppföljningar för att säkerställa positionen på dem. På så sätt kan du känna dig trygg med att du får ett långvarigt resultat utan oro för att något ska gå snett. Det bästa av allt är att du kan känna dig bekväm med att börja bära tajta kläder.

Relaterade inlägg