Återuppliva huden med löpning och kosmetik

Det är ett oundvikligt faktum att huden förändras med åldrande. Även genetik, hormoner och livsstilsfaktorer spelar en stor roll i hur huden påverkas. Vissa förändringar i huden, som rynkor och fina linjer, kan bli snabbt märkbara medan kollagenförlust inte märks förrän årtionden senare.

Gör förändringar i vardagen

Till din hjälp för att förebygga ålderstecken i huden kan du börja med göra vissa förändringar i vardagen. Träning och speciellt löpning har visat sig öka blodflödet och kollagenproduktionen i kroppen. Det här hjälper kroppen att regenerera nya hudceller och få den att se friskare ut.

Börja använda produkter från Jane Iredale

Tillsammans med löpning kan du lägga till en hudvårdsrutin med högkvalitativa hudvårdsprodukter och kosmetika. Med hjälp av effektiva produkter från varumärket Jane Iredale som passar de flesta kommer du att snabbt återställa hudens utseende. Fördelen med produkterna från Jane Iredale är att de är fria från ingredienser och ämnen som inte är optimala för huden:

  • Artificiella färgämnen.
  • Parfymämnen.
  • Kemiska konserveringsmedel.
  • Mineraloljor.

Snarare innehåller produkterna naturliga ingredienser som extrakt av grönt te, granatäpple, alger och antioxidanter. Det här är bra för huden och skyddar den mot fria radikaler, yttre miljöpåverkan och ultraviolett strålning. Som du märker är produkterna säkra att använda och kan förbättra ditt utseende utan att du drabbas av några negativa biverkningar. Du kan också använda produkterna med gott samvete eftersom de inte innehåller ingredienser som är dåliga för miljön.

Handla produkter från Jane Iredale på Hudoteket

I Hudotekets webbshop har du ett stort sortiment av produkter från Jane Iredale, allt från läppbalsam och ögonskuggor till dagkräm och foundation. Ta till exempel produkten Jane Iredale Eye Shadows Trippel som på ett enkelt sätt ger dig ögonskuggor i underbara färger. Den finns i en rad olika nyanser som blue hour, triple cognac, date night, brown sugar, harmony, pink quartz och sweet spot. Att handla från Hudoteket är en bra idé av flera skäl då de både erbjuder hemleverans och fri frakt. Hudoteket är inte vilken webbshop som helst, utan har varit verksamma lång tid i branschen och genom åren fått många utmärkelser. En av dessa utmärkelser är Årets Dermapensalong 2019.

Relaterade inlägg