Cykla och spring istället för att städa

Listan på vad som ska hinnas med på vardagarna kan göras lång. Att utöver en 40 timmars arbetsvecka och alla vardagsbestyr även få in träning kan vid första tanken kännas omöjlig. Det är ett utmanande pussel men det går. Med hjälp av Qleano som erbjuder hemstädning kan du bland annat köpa dig mer tid genom att slippa städa. Qleano erbjuder många tjänster, däribland hemstädning. Om du ska flytta kan Qleano hjälpa dig att flytta ditt bohag men även flyttstäda.

Få ihop livspusslet med hjälp av Qleano

När du använder dig av Qleano kan du tjäna in mycket tid och besvär. Den tiden som du sparar kan du använda för cykling och löpning. Det gäller att se på alla pusselbitar, vrida och vända på dem för att få bitarna att passa ihop. Att ta bort några moment i vardagen underlättar och gör det enklare att få ihop livet. Tänk på att du kan använda dig av RUT-avdraget när du anlitar Qleano för hemstädning.

Avsätt tid för cykling och löpning

För att hinna med så mycket cykling och löpning som möjligt är det viktigt att avsätta tid. Något annat fritidsintresse kanske måste stå tillbaka. För att få en bra struktur på träningen är det bra att sätta upp ett träningsprogram. Det bidrar till att du kan hålla din målbild inom synhåll men även för att kunna upprätthålla dina träningsrutiner.

Anpassa målbilden efter verkligheten

När du ska få in löpning och cykling i vardagen är det viktigt att du sätter en realistisk målbild. Fundera över hur mycket tid du vill lägga på cykling och löpning och hur mycket ork du har. Anpassa målbilden efter verkligheten. Det finns risk att träningen blir ett stressmoment om du är orealistisk. När det kommer till både cykling och löpning räknas allt. Även om du endast kan jogga några kilometer så har du i alla fall fått springa.

Undvik att stressa

Ett tips för att inte stressa sönder dig själv är att verkligen njuta av löpningen och cyklingen. Det är även en fördel om du kan vara i varje moment under dagen. Saker kommer inte att gå snabbare för att du stressar hela tiden.

Relaterade inlägg