Bli mer attraktiv med tandblekning och löpning

När du tänker på de mest attraktiva människorna så finns det något de alla har gemensamt. Vad kan detta vara? Svaret är smala kroppar och ett vackert leende med pärlvita tänder! Faktum är att det finns en stark koppling mellan vita tänder och fysisk attraktion som bekräftas av vetenskapen.

Vita tänder indikerar goda gener

Forskare har testat att redigera tandfärgen digitalt på foton av modeller och ju mindre gula tänderna var, desto högre betyg i attraktivitet fick modellen av bedömare. Det högsta betyget fick modellerna när tänderna var naturligt vita. Även om detta kanske inte är överraskande så är skälen till varför intressanta. Vita tänder visar att du är hälsosam och indikerar goda gener medan gula tänder har en motsatt effekt.

Ta kontrollen över ditt utseende med hjälp av professionell tandblekning

Den goda nyheten är att du inte behöver vara beroende av goda gener för att få vita tänder, utan till din hjälp har du Södertandläkarna som erbjuder en professionellt utförd tandblekning som håller i åratal. Du kan känna dig trygg hos Södertandläkarna då de tar del av den senaste forskningen och använder den mest kvalificerade utrustningen. Kvaliteten garanteras av att de var en av de första tandvårdskliniker som godkändes i en oberoende kvalitetskontroll och granskning. Inte nog med det, Södertandläkarna utgår från dina individuella förutsättningar och är alltid lyhörda för dina önskemål.

Kombinera tandblekningen med konditionsträning

Förutom tandblekningen kommer du att också bli mer attraktiv av att börja med konditionsträning som löpning eller cykling. Det kommer att förebygga en rad sjukdomar och se till att hålla dig smal och fin. Naturligtvis kommer även din musklerstyrka att öka och det medför att du får ett högre självförtroende som förbättrar din utstrålning. Som du märker kan du göra stor skillnad på ditt utseende genom att investera lite tid och pengar på dig själv. Så tveka inte att ta första steget med att kontakta Södertandläkarna!

Relaterade inlägg