Cykel- och löputrustning kostar pengar

Att cykla kostar en hel del pengar i form av en eller flera cyklar och sedan allt underhåll som en cykel kräver. Löpning är en billigare sport men det är inte sällan som du behöver bra kläder och olika skor för olika underlag. Om du både vill cykla och springa blir summorna snabbt höga. För att frigöra pengar till dina sporter kan du göra lite olika saker för att få extra pengar, som bland annat att sälja guld och andra prylar du inte längre använder. Det är väldigt enkelt att sälja guld idag. Det du behöver göra är att samla ihop dina guldsmycken, beställa ett kostnadsfritt brev där du lägger allt guld. Du skickar sedan tillbaka brevet och får inom någon dag ett prisförslag för ditt guld. Om du har andra prylar finns det flera olika köp- och säljsidor där du kan testa att sälja det du inte längre behöver eller använder.

Personlig utrustning för cykling

Pengarna du får genom försäljningen av prylar och guld kan du lägga på allt från cykelkläder till löparskor. När det kommer till cykling finns det flera olika typer av cyklar och det är många som både cyklar landsväg och mountainbike. Om du är intresserad av att cykla båda sorternas cykling kan du välja en cykel först om du inte har pengarna som krävs för att köpa båda på en gång. Det behövs olika slags personlig utrusning till olika cykelgrenar. En hjälm behövs dock alltid. Till mountainbike kan det vara bra att ha skydd om du ska cykla där det är mycket nedför och stenigt. När du cyklar landsväg behöver du däremot ha sköna cykelkläder. När du cyklar behöver du även specifika skor. Det är olika skor för landsvägscykling och för mountainbike.

Löpning kräver bra skor

När det gäller löpning är det en billigare sport. Du behöver egentligen ett par skor men det är viktigt att du verkligen köper ett par skor som passar dig och din fot. Eftersom löpning innebär mycket stötar för kroppen är skorna oerhört viktiga. Om du ska springa i terräng ska du helst använda terrängskor och ett par andra när du springer på asfalt. När du springer är det en fördel att ha kläder som sitter bra på kroppen. Det kan vara väldigt irriterande att springa och dra upp byxor som åker ner. Sedan är det en stor skillnad på att använda kläder av bra material och inte. Ett tips är att investera i bra grejer på en gång.

Relaterade inlägg