Östersund – Klövsjö, dag 5

Redan när jag kom fram till Östersund kände jag att jag behövde en lugnare dag för återhämtningen. 2 stycken 30-milarundor på två dagar hade verkligt fått kroppen att känna att den levde. 


Min finska kompis var osäker om han skulle kunna fortsätta så jag bestämde mig för en återhämtningsdag. Det innebar sovmorgon och ”endast” 10 mil cykling. 10 mil skulle ta mig till Klövsjö vilket passade väldigt bra då vi har en stuga där. 


Trots att kroppen värkte och att jag hade ont överallt så njöt jag av cyklingen till klövsjö. Nästan hela vägen i alla fall. Sista milen innan man kommer fram påminner mer om backar som man finner i alperna. Jag fick slita på lägsta växeln för att inte börja rulla bakåt i de värsta backarna. 


Med dessa 10 mil har jag nu skrapat ihop 105 mil sen i fredags. 

Dagen avslutades med en kall bärs på altanen med utsikt över klövsjöbackarna. Magiskt!

No related posts.

En reaktion på “Östersund – Klövsjö, dag 5

  1. Ajabaja, Raul var ju med och körde Sverigetempot och där är det inte riktigt tillåtet att drafta på personer som inte deltar i loppet. Nu bröt han i Östersund så det gör väl detsamma.

    Ha en fortsatt bra resa nedåt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *