Dags igen

Okej jag kan vara världens mest ojämna bloggare. När inspirationen tryter och tiden inte finns till så är det svårt att producera inlägg. När livet leker och träningen känns lättare så kommer det mer naturligt. Mattias brukar nuförtien kalla mig intervallbloggare. Tyvärr har ståvilan på senare tid blivit otroligt mycket längre än själva intervallerna.

Uppstartfasen av träningen inför nästa år har påbörjats. Det känns gött att vara igång igen. Simningen och spinningen har känts hyfsat bra medan löpningen har varit ganska frånvarande. Jag har haft problem med högra underben senaste veckorna. Varje steg som jag tagit har bidragit till en stor smärta.

Nu har jag iaf kunnat springa igen och det känns fantastiskt skönt.

Nu är det hög tid att göra den här lördagen till den bästa lördagen på länge.

20131012-080309.jpg

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *