Hitta din väg, och följ den!

Det finns mängder med tankar om hur man bör träna och äta. Nånstans måste man bestämma sig för en viss väg att följa. Det går inte att kombinera allt utan man måste hitta det sätt som funkar för en själv. Sen måste man själv tro på att det sättet funkar också. Gör man inte det så kommer det inte att fungera, var så säker

Jag har bestämt mig för att vara mer strukturerad med min träning. Varje pass ska ha ett syfte. Är det ett hårt pass så ska det vara HÅRT och är det ett lugnt pass så ska det vara LUGNT. Nu är det slut med att köra de hårda passen för löst och de lösa passen för hårt. Ingen mer mellanmjölksträning.

Alltid när jag springer med min kollega Tommie på luncherna så brukar ambitionen oftast vara prattempo innan passet , men när man väl är färdig med passen känns det som om man vill kräkas istället. Idag hade verkligen bestämt att det skulle vara just ett lugnt pass och det var faktiskt första gången som vi verkligen lyckades hålla det. 8,3 km runt råsta- och lötsjön.

20130903-211308.jpg

Sen på kvällen lyckades jag även få in ett grymt 90-minuters spinningpass med bästa Michel som instruktör och sen lite styrka på det. Det var evigheter sen jag körde spinning och core-styrkan ska vi inte tala om. Det har jag nog inte kört under det senaste decenniet känns det som.

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *