Nystart och jäkligt irriterad

För några dagar sedan tänkte jag se om det fanns någon som behövde en sista minuten-partner till tävlingen ö till ö. Det är en tävling där man tävlar i par och ska ta sig mellan Sandhamn och Utö. Mellan öarna så simmar man och på öarna så springer man. Det har varit en tävling som jag länge velat köra, men det har aldrig blivit av eftersom den har oftast legat helt fel i tiden. I år kändes tidpunkten helrätt så därför ville jag så gärna köra den.

Igår morse ringde en kille som hade tänkt att teama upp med sin bror, men brorsan hade varit sjuk typ en vecka. Han frågade om jag ville ta hans plats och det ville jag så klart. Vi bestämde att vi skulle höras senare på kvällen för att se om brorsan såg ut att friskna till eller om jag definitivt skulle ta hans plats.

Kvällen kom och hans brorsa hade inte visat några tecken på att bli bättre, så vi bestämde oss då för att vi två istället skulle köra. Jag var otroligt glad över att jag dagen därpå skulle få bege mig ut till Sandhamn för att ställa upp i mitt livs första Ö-till-Ö. Senare på kvällen är det en polare till mig som slår mig en signal och frågar om jag vill hoppa in i hans lag istället. Jag kan ärligt säga att jag hellre hade hoppat in i hans lag än att köra med någon okänd, men eftersom jag redan hade tackat ja till den andra personen så kände jag mig tvungen att avstå. Jag ville ju inte svika han som jag skulle köra med.

Sen i morse ringde han som jag skulle teama upp med och berättade att hans brorsa kände sig otroligt mycket bättre sen gårdagen och att de skulle köra ändå. Då blev jag jäkligt irriterad kan jag lova. Så gör man fan inte om man verkligen har lovat någon en plats. Så jävla taskigt.

Hoppades såklart att kompisen fortfarande skulle ha en plats över, men sådan tur hade jag inte. Han hade så klart lyckats att hitta någon att teama upp med. Där stod jag då. Jävligt snopen och besviken utan att ha en partner att tävla med. Det var väl inte menat att köra den där tävlingen då antar jag.

Nu imorgon på måndag kommer det att bli lite av en riktig nystart för mig. Tar tag i träning, kost och alla aspekter jag kan för att bli den bästa upplagan av mig själv inför augusti nästa år.

Nu gäller det! Det här är min tid och mitt liv!

Nu kör vi!

No related posts.

En reaktion på “Nystart och jäkligt irriterad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *