Tuffa tider

Den här säsongen har blivit allt annat än vad jag hade väntat mig.

Jag hade visserligen räknat med en motivationssvacka efter Ironman på Hawaii, men jag hade inte kunna föreställa mig att träningsmotivationen skulle försvinna helt under så här lång tid.

Nu har det nog inte bara berott på att jag förra året uppnådde mitt största träningsmål ever. Jobbet har tagit det mesta av min energi. Det är jobbigt att vara på ett ställe som tar mer energi än vad det ger. Nu känner jag att det är dags att göra något åt saken.

Jag vill inte känna mig orkeslös på grund av jobbet utan jag vill upplyftas och växa som person. Man kanske skulle ta och testa att jobba med något som man verkligen brinner för… Typ träning eller nåt. Där kanske man skulle känna sig uppskattad för den tid man lägger ner.

På tisdag kommer jag att ta semester och verkligen vara långledig. Det kommer nästan att bli som ett helt sommarlov som man hade förr i tiden. Det känns välbehövligt och så himla skönt.

Det kommer bli en och annan resa under sommaren. De veckor som jag är hemma kommer det bli en del triathloncoachning, simskola för nybörjare och så klart lite egen träning.

Helgen inleds med en liten tripp ner till Motala för att cykla runt den där lilla sjön som börjar på V och slutar på ättern. Kan bli intressant med tanke på det minimala antalet cykelmil jag kört iår och att jag ska cykla på min linjecykel som jag hatar.

20130614-142206.jpg

20130614-142410.jpg

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *