Hur gick det sist?

Sist jag bestämde mig för att ta tag i kosten och shapa till formen var vid årsskiftet precis som typ alla andra. Nyårslöften och myårsmålen haglade och många kände att det nog var dags att ta tag i livet. Så även jag.

Jag hoppade på Pasis 100-dagarsutmaning för att bli av med de extrakilon som man hade lagt på sig under off-seasonperioden. Det gick jättebra till en början. Stod emot alla onyttigheter som erbjöds. Sen en dag på jobbet föll jag dit på någon halvtorr bulle. Därefter gick det bara utför.

Sötsakerna blev lite som en substitut för att jag inte kände det där träningssuget som hade funnits där hela förra säsongen.

Så man kan säga att förra utmaningen sket sig ganska rejält, men inte den här gången. Nu känner jag mig härligt motiverad igen.

20130401-104455.jpg

No related posts.

2 reaktion på “Hur gick det sist?

  1. Efter att ha läst om din utmaning bestämde jag mig för att haka på och nu är det bara 15 dagar kvar… Kilon har försvunnit och jag mår kanon, har dock fortfarande sug efter godis!!! Jäkla beroendeframkallande skit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *