Taggad inför ny vecka.

Helgen lider mot sitt slut för den här gången.

Med ny inspiration och peppad till max sitter jag på bussen på väg tillbaka till Stockholm från Jönköping.

Helgen har bjudit på en hel del träning, träningssnack, och en hel del positiv input gällandes kost.

Igår höll ju min vän Suss en bra föreläsning om kost. Idag var det dags för grymma Kristina att köra sin föreläsning ”Iso-kost för idrottare”. Det var mycket intressant att få en recap av detta kosttänk som jag själv hade inför Ironman förra året. Mina ändrade kostvanor var nog en del i de stora framgångarna jag hade förra året när jag framför allt kvalade in på Ironman World Championship på Hawaii.

20130217-191439.jpg

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *