Känslan är tillbaka

De pass på senaste tiden jag kört har knappt varit förknippad med någon glädje alls. Den där riktiga härliga känslan har inte infunnit sig och jag har sökt med ljus och lykta för att hitta den.

Nu senaste passen har, tro det eller ej, känslan faktisk kommit smygande en aning. Jag har börjat att längta efter att få springa enstaka pass och det är en fantastisk förändring.

Trots att jag sprang på lunchen idag så var jag ändå sugen på att springa ytterligare ett pass efter jobbet så det blev ett distanspass med bästa Rundaygänget.

Totalt 17 km fick jag ihop och det var 17 km ren lycka. Åhh va roligt det var att springa. Det var som om jag sprang på moln. Att det var -15 grader rörde mig inte i ryggen. Klär man sig rätt så är det inga problem.

20121203-213918.jpg

No related posts.

En reaktion på “Känslan är tillbaka

  1. Kul och effektivt med lunchträning! Själv lunchtränar jag med en kollega som satsar mot Ironman Kalmar 2013. I måndags jogg i -13 grader, i går intervallträning och i dag står simning på schemat.
    Kul att du börjat blogga lite igen. Du inspirerar 🙂
    //Kicki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *