Ahloa Hawaii

Äntligen är man på Hawaii. Det har länge varit ett drömresemål för mig och nu är jag verkligen här. Jag får nästan nypa mig armen för att få inse att det faktiskt är sant. Var dock lite besviken att man inte fick någon Hawaii-krans när jag steg av planet som jag har sett att folk får på TV av någon söt hawaiiansk flicka. Det får man ju alltid på film.
20121006-222753.jpg

Hela fredagen var en resdag. Först från Arlanda till Heathrow i London, sen en rejäl långflygning mellan London och LA. Planet mellan dessa två destinationer var ganska försenat vilket innebar en sjuklig stress på LAX då vi skulle byta plan rätt omgående .

Jag tror att vi hade typ 35 min från att ena planet landade till att nästa skulle skulle lyfta. Lägg sen till att vi var tvungen att checksa ut bagaget (inklusive min stora cykelväska), passera tullen, stå i kö, re-checka in bagaget igen samt passera alldeles för många säkerhetskontroller. På något sätt hann vi men jag eftersvettades typ en timme på planet sen.

Både på flygningen mellan London och LA samt mellan LA och Hawaii hamnade jag bredvid två trevliga triathleter. Så ni kan nog gissa vad vi snackade bort tiden om.

Mer än 24 timmars resande blev det om man räknar in tiden på flygplatsen.

På kvällen blev det för mig att försöka lösa något som kan liknas vid en kombination av memory och pussel, dvs försöka skruva ihop cykeln efter resan. Hut fan satt bakväxeln fast egentligen var en sådan fråga till som dök upp.

20121006-223058.jpg

20121006-223622.jpg

Idag har det blivit häng i poolen, promenad i området, besökt några butiker, simning på ironmansimbanan och middag med några av de grymma triathleterna från Sverige som också kvalat in hit. Verkligen en fantastiskt dag här i Kona, Hawaii.

20121006-224609.jpg

Överallt man än befinner sig så möter man duktiga, snygga och vältränade triathleter. Triathleterna äger ön den här veckan. Tänk att få leva detta liv för alltid.

Imorgon blir det simning på morgonen följt av långcykling med Jojje. Det ser jag fram emot.

Aloha

No related posts.

En reaktion på “Ahloa Hawaii

  1. WOOOW tänk att du landat där din dröm ska gå i uppfyllelse! Sååå coolt!! Ha en underbar vecka! På lördag kommer jag sitta fastspikad framför livesändningen! 🙂 GO Alex!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *