En bra söndag helt enkelt

Det var faktiskt en riktigt bra dag idag nere i Berlin.

Jag uppnådde precis det jag vill med maratonloppet idag. Jag fick in ett bra långpass inför Hawaii, bra känsla nästan hela loppet igenom, hade otroligt trevligt sällskap i typ 32 km av Heinz som jag träffade utefter banan.

Det blev lite gång blandat med löpning mot slutet för att det inte skulle slita för mycket på kroppen.

Sprang i mål på 3:40 med ett leende på läpparna. Jag hade en riktigt grym dag måste jag säga.

20120930-160508.jpg

No related posts.

En reaktion på “En bra söndag helt enkelt

  1. Tjena Alex! Tack för trevligt sällskap under större delen av loppet i söndags. Bra att kunna ”prata bort ett par mil” under en mara. Stort LYCKA TILL i den kommande klassikern på Hawaii om knappt 2 v.! /M v h Heinz i Tyresö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *