Det närmar sig

Det är mindre än en vecka till start och jag kan helt ärligt säga att jag längtar. Jag längtar att få stå där på startlinjen och ha massor av timmar framför mig där jag kan pressa min kropp till max.

Senaste veckan har inneburit en stor nedtrappning i både mängd och intensitet när det gäller träningen. Detta plus mycket sömn och god mat hoppas jag blir nyckeln till framgång i Kalmar.

Mest fokus i veckan har legat på simbiten. Fått in flera bra pass som framför allt varit bra för självförtroendet. Det tror jag är jätteviktigt att man har en bra känsla inombords redan innan start.

Idag fick jag även in ett bra och härligt cykelpass som också stärkte cykelsjälvförtroendet. 7 mil med ett helt okej snitt trots att jag tog det väldigt lugnt och bara trampade på.

20120811-224955.jpg

20120811-225115.jpg

Det har även hunnits med en del simcoachning för min del under veckan. Dels har jag hjälpt min vän Caroline med att få bättre teknik med hennes frisim. Det är jätteskoj att se hennes framsteg och utveckling för hon har blivit jätteduktig. Sen har jag även hjälpt årets SM-vinnare i marathon på damsidan med hennes simteknik. Jag gillar verkligen den här biten med att dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra att utvecklas. Det kanske man kan börja göra vid sidan av jobbet om det skulle finnas intresse.

20120811-225345.jpg
Jag och SM-vinnaren Charlotte

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *