Så typiskt!

Träningen har känts bättre och bättre nu senaste tiden.

Positivt besked förra helgen i Säter. Sen FunRun ute på Lidingö dagen efter med en lätt känsla i kroppen. Dessutom en härlig after run hos Sofus gjorde inte saken sämre.

20120706-213005.jpg

Sen har jag i vecka även hunnit med löpintervaller med runday, cykelintervaller och grym simning på morgnarna. Jag har följt mickes löpprogram som han har utformat till mig och löpningen har börjat kännas bättre igen efter min svacka.

Tills då i torsdag då jag vaknade med halsont och jättejobbig hosta. Faan också!

Här har man inte varit sjuk en endaste gång under hela året och så blir man det nu precis innan Kalmar. Det är ju nu jag ska få in några riktigt tuffa träningsveckor för att förbättra formen det där lilla extra.

Så igår blev det ofrivillig vila och så även idag. Köpte en Ben & Jerry-glass på vägen hem från jobbet och nu tänkte jag dra i mig den och tycka synd om mig själv.

Kanske slår på någon dokumentär från Ironman Hawaii och drömmer mig bort. En dag ska jag stå där på startlinjen i Hawaii. Så är det bara!

No related posts.

En reaktion på “Så typiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *