Tough tuesday

Äntligen kom jag iväg på ett pass med Running Sweden. Jag har verkligen saknat dessa tisdagar med intervaller. Jätteskoj att snacka med grymmaste Rubin och alla andra härliga människor på dessa fantastiska pass.

Totalt blev det 7,5 km intervaller plus uppvärmning och nedjogg. Huvudserien bestod av 3-4×2,5 kilometersintervaller.

Sakta med säkert tar jag små steg mot den forna löpformen. Idag kändes intervallerna ok och jag låg i ett ganska lugnt och kontrollerat tempo. Ett litet hopp har tänts inom mig i alla fall när det gäller löpningen.

20120626-213709.jpg
Fick lite känning i knät efter tredje intervallen så jag valde att stå över sista. Inget allvarligt kändes det som, bara en försiktighetsåtgärd från min sida.

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *