Tretusenmetersjävlarintervaller

Ni vet den där underbara känslan när man springer och allting bara stämmer. Stegen känns lätta, andningen kontrollerad, man har den där extra växeln att lägga i och det känns som om man nästan flyger fram. Så kände jag absolut inte idag. Jag var nog så långt ifrån den känslan som man kan komma. Ingenting stämde idag under mina intervaller.

2×3000 meter stod det på dagens schema men jag kände omgående att det här inte skulle bli min dag. Försökte hänga på snabba Erik men såg bara glimtar av hans rygg mest hela tiden.

Jag fick slita från första metern och kom aldrig riktigt in i löpningen. Första tretusingen gick precis under 4:00- tempo medan andra intervallen gick i 4:11-tempo. Att springa andra intervallen snabbare än den första failade rejält kan man väl säga.

Det har blivit att jag jämför min nivå med hur stark jag kände mig förra året på löpningen. Då var jag nog i min hittills bästa löpform och det känns trist att inse att man nog har gått tillbaka lite i utvecklingen. Förklaringen till det är nog att jag fokuserat mer på cyklingen i år, men det känns ändå inte skoj. Det är inte lätt att vara triathlet.

20120618-212512.jpg

No related posts.

3 reaktion på “Tretusenmetersjävlarintervaller

  1. Rätt vad det är vänder det!! Det är inte skoj att bli sämre än man varit, men se till hur grym du är på cykeln nu!!

  2. Ja, och sanningen ligger nog där. Vet inte vilken kroppskomposition du hade tidigare, men du har väldigt musklade lår och vader nu. Det gör sällan under för snabbheten i löpningen. Karuseller och gungor, cykling och löpning. Du är grym, Alex!

  3. 301 Moved Permanently I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks! your article about 301 Moved PermanentlyBest Regards SchaadAndy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *