Stockholm marathon

Det råder marathonfeber i Stockholm för tillfället. Nu på lördag ät det då alltså dags för årets fest i Stockholm city. 20 000 löpare kommer att ta sig an 42,2 km.

20120531-213036.jpg
Jag har tidigare skrivit att jag inte kommer att springa, men här senaste dagarna har en möjlighet faktiskt öppnats. Så det verkar som att det blir maran även iår.

Jag kommer absolut inte att gå för pers på lördag men jag kommer nog istället att vara farthållare till en person i ett tempo jag förhoppningsvis kan hålla hyfsat enkelt.

Hoppas bara att jag orkar hela sträckan, långpassen har ju inte varit jättemånga i år.

Efter jobbet begav jag mig till Östermalms IP för att insupa lite av marathonstämningen.

20120531-213836.jpg
Sprang på min vän Marcus direkt och stod och snackade med honom i säkert en halvtimme. Mycket snack om maror blev det men även om triathlon. Det kommer att bli Ironman 2013 för hans del lovade han dyrt och heligt vilket gjorde mig helt lyrisk. Jag kommer eventuellt att börja coacha honom med simningen också vilket skulle vara himla roligt.

20120531-214920.jpg

Mötte även massa andra bekanta ansikten som jag lärt känna någonstans ute i löparspåren. Så mycket roligare nu än första året man sprang då man inte kände någon.

Efter besöket på ÖIP skyndade jag mig iväg till Running Swedens träning där det stod 40 min lugn jogg inför maran. Rubin körde även lite pepptalk efter själva träningen där han bland annat uttryckte att han var otroligt stolt över oss löpare i RS och han verkligen trodde på oss inför på lördag.

No related posts.

0 reaktion på “Stockholm marathon

  1. Men vad kul med möjligheten nu när suget efter tävling har kommit tillbaka (även om du inte ska maxa)! Du är ju definitivt vad vid långa träningspass(?!) så det är ju garanterat inga problem 🙂 Cool!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *