Möte med kungligheter

När man numera springer i Hagaparken så finns chansen att man får en glimt av några av våra kungligheter. Så var fallet idag.

Tommie och jag gav oss ut på våran sedvanliga 7 kilometers runda. Jag kände mig pigg för dagen trots tre dagar på raken med kvalitetpass.

Det märktes nästan omgående att Tommie inte hade samma flow i löpningen som jag för dagen. Så det blev att jag fick peppa honom så att vi skulle göra Sub 29 min på rundan (vilket var min förhoppning).

20120523-190912.jpg

Vid slottet i Hagaparken mötte vi två och ett halvt välbekant ansikte. Kronprinsessan, prins daniel och en nydöpt Estelle var ute på en härlig lunchpromenad. Jag hejade på de och fick ett glatt hej tillbaka.

När vi hade passerat de så frågade Tommie mig vilka det där var? Han måste varit rejält trött när vi passerade de för han skämdes nog lite när jag svarade att det var kungligheterna på Haga.

Löpningen kändes lätt idag. Det var en otroligt skön känsla. Det är så där man vill att det ska kännas när ska satsa på pers på en tävling.

20120523-191544.jpg

20120523-191602.jpg

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *