Lördagscykling

Jag hade en otroligt trevlig dag igår på hojen med lite olika sällskap.

Morgonen inleddes med att jag mötte upp Petra som driver marathonbloggen på SvD. Vi cyklade ut tillsammans mot Drottningholm och snackade så klart hela vägen om framför allt träning. Har ni inte kikat in på hennes blogg ännu så tycker jag att det då är dags.

20120520-115954.jpg
Vi körde något varv tillsammans på FRA-slingan innan det var dags för mig att bege mig iväg på lite egen tempocykling.

20120520-120152.jpg
Knappt 2 mil hade jag cyklat efter att ha lämnat Petra bakom mig så såg jag skylten till Svartsjö café.

Tänkte ta en snabbfika där men det blev istället en långfika. Just när jag var redo att åka därifrån dök Thomas, Krister och Susanne upp. Därför blev det en långfika.

20120520-121443.jpg
Jag tog även sällskap med de i några mil. Det blev fincykling varierat med tempointervaller för min del.

När de andra rullade hemåt tog jag ytterligare en runda ut mot Björkvik och Kungsberga. La in typ 4 mil tempocykling solo med 35,8 i snitt vilket kändes bra.

På väg hem från Björkvik såg jag ytterligare ett bekant ansikte för dagen. Grymma Emil dök nämligen upp. Han hade först varit ute med Fredrikshofs Sub8 grupp och kört stenhårda tempointervaller och nu var han ute och samlade på sig ännu flera mil i benen.

Vi tog sällskap hem ända bort till Brommaplans rondellen vilket var mycket trevligt.

Totalt fick jag ihop 14 mil med ett snitt på ungefär 30 km/h

Kvällen avslutades med Inflyttningsfest hos min vän Jonas. En toppendag med andra ord!

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *