Framförhållning är överskattat

Igår efter jobbet var planerna att möta upp några vänner på Hotellet för en Aw.

För min del blev det en AR (after run) istället. 17 fantastiska km löpning lyckades jag klämma in med grymt sällskap innan Aw:n

Det var skoj att hänga med lite nya människor för oftast blir det ju för det mesta samma personer man umgås med.

Vilket sällskap man hängde med där igår egentligen. Erik satsade stenhårt på att ta sig till VM i ji-jutsu, världens 58:e bästa dubbelspelare i tennis var på plats, personer som spelat tennis och varit en av de absolut bästa i Sverige som ung. Och så jag som satsar på VM i triathlon (Ironman Hawaii). Ni kan ju gissa hur snacket gick där igår. Jag lyckades till och med att övertala Therese att köra en Ironman nästa år 🙂

Jag hade bestämt mig för att träna idag så det blev endast Loka för min del under gårdagskvällen.

Jag var inte jättesugen på att ge mig ut själv och träna så jag ringde min vapendragare från Playitas tidigt tidigt i morse ihopp om att han inte gett sig av på någon tidig morgonträning.

20120517-175354.jpg

Han hade tänkt sig en löprunda på dryga 25 km och det erbjudandet kunde jag bara inte säga nej till. Framförhållning är överskattat.

Det blev en mycket trevlig runda genom stan ut mot kastellholmen för att sen ta oss tillbaka till Sumpan genom Hagaparken.

Min kollega Tommie brukar skämta om att ja har ryggfobi när jag och han springer. Med det menar han att jag hela tiden vill ligga steget före honom på våra rundor. Så var det även idag med Thomas.

Jag kände mig ganska fräsch i kroppen upp mot 20 km men sen var det tungt. Det märks att långpassen löpning har lyst med sin frånvaro på slutet.

Passet avslutades med en långfika på Thomas balkong. Gött som faan!

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *