Skärpning knät!

Har fortfarande ont i mitt vänsterknä sen gårdagens tävling. Vafan

Inte ok…

Inte just nu…

Hoppas att det bara inte är något allvarligt. Det pallar jag inte.

Har tidigare haft löparknä men det är inte den känslan. Nu är det istället mitt på knät. Jag haltar till och med fram för att jag kan inte helt stödja på det utan att det gör ont.

Någon som har en aning om vad det kan vara?

20120423-203508.jpg

No related posts.

0 reaktion på “Skärpning knät!

  1. Svårt att säga, men låter lite som överansträngning… Om det inte släpper el. blir bättre inom några dagar, kolla upp knät hos en ortoped (se till att läkaren är idrotts ortoped). Hoppas du blir bra efter lite vila 🙂

    Grattis till bra plasering!

    // Mia Krogstad

  2. Om det är ovansidan på själva knäskålen och du känner smärta om du trycker ner överkanten på knäskålen så är det kanske PFPS – Patello femoral pain syndrome. Jag skulle käka voltaren ett par dagar och avstå från löpning/cykling.
    Kolla med naprapat?

  3. Med tanke på att du just sprang rätt hårt i en backig tävling låter det som en klassisk överansträngning. Det kan smälla på rätt hårt i nerförsbackarna om man inte håller upp frekvensen, vilket i sin tur kan vara svårt om du drivit upp pulsen lite för hårt på vägen upp. För att förebygga PFPS kan det vara bra att tänka på höftstyrkan som kan stabilisera knät. Bra övningar för sånt finns här: http://www.dintraning.se/muskel/31/M.-Gluteus-Medius.html. Annars är det som de övrigt skrivit – vila, simning och eventuellt cykel beroende på hur det känns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *