Breakfast for champions

På isodietens hemsida så finns det mängder med olika recept. Det finns recept för Frukost, Lunch, Middag och mellanmål. Man kan variera sig hur mycket som helst. Personligen brukar jag inte ha något problem med att äta samma sak dock…

Förut var det mer standard att jag inte alls käkade frukost innan jobbet än att jag faktiskt åt någonting. Jag brukade prioritera att istället sova en kvart längre istället för att gå upp och göra iordning frukost.

Men nu har det blivit ändring på det. Varje dag sen jag började med det här iso-tänket har jag ätit frukost. I morse blev det havregrynsgröt med bär samt två ägg innan det bar iväg till jobbet.

20120328-093845.jpg

Breakfast for champions?
– 1½ dl havregryn
– 3 dl vatten
– 3 msk psylliumfrön
– några msk frysta bär (gärna blåbär)
– 2 dl minimjölk
– 2 ägg

Laga gröten enligt instruktionerna på förpackningen, men tillsätt fröna precis innan gröten är klar. Toppa med bären. Servera med minimjölk och två kokta ägg.

Jag och Kristina har anpassat ISO-recepten så att de ska passa mig. Vi har kommit fram till en ökning med 25 % av orginalrecepet borde passa mig perfekt.

 

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *