Möte med kronprinsessan och prins Daniel.

För andra dagen var det då dags för intervaller. Den här gången var Runday utbytt mot Running Sweden. Rubin och hans gäng brukar lägga ut passet i förväg så att man kan kika på det innan. Jag kikade på vad vi skulle springa ikväll och det var ett sånt pass som man måste ladda mentalt hela dagen inför. 2x(8x45s backe uppför med 45 s joggvila nedför + 2 km tröskel). Usch och fy men ack så underbart!

Sedvanlig uppvärmning följt av olika löpskolningsövningar och stegringslopp innan det då var dags.

Gjorde ett försök att hänga på snabbgruppen dagen till ära och det gick faktiskt ganska bra i backarna, i alla fall på vissa av intervallerna då jag kände mig stark. Det var mycket kämpaglöd och positiva tillrop i gruppen vilket ökade motivationen och steglängden  (kändes det som i alla fall) för mig. Rubins påhejningar gör att man alltid tar ut sig de där extra procenten som man aldrig gör annars.

Vid första tröskelintervallen på 2 km fick jag och den andra Alex starta först och försöka hålla undan för de riktigt snabba löparna så länge vi bara  kunde. Vi drog av första tusingen i 3:20-fart, vilket är otroligt snabbt för att vara mig. När jag var som tröttast och flåsade som mest så mötte vi två välbekanta ansikten som var ute och promenerade med en barnvagn. Det var nämligen Prins Daninel och kronprinsessan som var ute på promenad i Hagaparken. Bakom de gick till synes ett par trötta livvakter. Rubin fick fram ett hej och de hejade glatt tillbaka.

Jag tappade dock lite fart mot slutet av tvåtusingen men höll ändå ihop den riktigt bra tyckte jag.

Andra setet gick ungefär som första set, skillnaden vara bara att det kändes tusen gånger jobbigare. Dock ingen royalitets-spotting under andra tröskeln.

Ett grymt pass att lägga till handlingarna. Jag fick till och med beröm och cred för min löpstil vilket annars aldrig händer. Erik tyckte att det såg lätt ut och att jag hade ett fint steg. Inte illa att få höra sådana ord från en som ev har chans att vinna Ursvik Ultra (5×15 km på extreme spåret i Ursvik) nu till helgen. Sen på den avslutande strechingen tyckte även Putte att jag förbättrat mitt löpsteg rejält mot när jag började springa med Running Sweden. Sånt är alltid jätteroligt att höra. Det är ingenting som man själv märker bara sådär.

No related posts.

0 reaktion på “Möte med kronprinsessan och prins Daniel.

  1. Vad är det för sjuka jäkla mördarpass du kör??!! Jag vill också! 🙂
    Verkar som det går framåt för dig – kul! Du kommer att fullkomligt pulvrisera 3-timmars-gränsen på maran i år!

    Jag måste fan ta och komma i form nu, så jag också kan vara med och leka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *