Sub 1:40 på halvmaran

Vilket väder Stockholm bjöd på idag.

Dagen inleddes med att följa hela Vasaloppet på tv. Åkarna måste verkligen ha haft superfina spår med tanke på vilka finfina tider som eliten presterade.

Hatten av för Brink som tog hem segern för tredje året i rad. Imponerande minst sagt.

Efter att sett dessa vältränade människor dra fram mellan Sälen och Mora blev jag riktigt sugen själv att ge mig ut och träna.

20120304-221209.jpg
Mirre var också sugen på träning så det blev en skön löprunda.

Kroppen var pigg och det kändes nästan som man flög fram. Kilometer efter kilometer avverkades i typ 4:50 fart i det härliga vårvädret.

Jag peppade Mirre under passet så att vi i alla fall skulle få ett snitt på 4-nånting per km. Hon kämpade och slet medan jag mestadels bara njöt.

20120304-221358.jpg

Sista 6 km fick jag springa själv och då blev det att jag tryckte på lite mer.

Totalt fick jag ihop en halvmara på 1:39.34, dvs typ 4:43 tempo. Klart nöjd med den insatsen. Kanske inte lika vass som Brinkens 3.38 på vasan, men känslan var iaf grym under passet.

No related posts.

0 reaktion på “Sub 1:40 på halvmaran

  1. Det är så roligt att läsa din (& Mirres) bloggar!! Jag ser mig själv snart bli omlöpt av er i Stockholm så jag ev flyttar dit inom kort.. Jag hoppas ni drar ihop lite löpar event eftersom jag dels behöver någon som drar mig ut och dels behöver lära känna lite folk! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *