Inspirerande

Vilka inspiritatörer som man umgås med.

Igår var jag på Alewalds och lyssnade på tjejen och Suss som körde sin inspirationsföreläsning ”från muffins till marathon” och ”från noll till 100”

20120221-090523.jpg

20120221-090603.jpg

Även fast jag har hört föreläsningen förut så var den ändå otroligt inspirerande.

Ibland önskar jag också att jag kunde stå inför massa folk och prata så avslappnat och inspirerande som dessa två personer kan. För tillfället känns det dock långt bort. Jag skulle nog bara vara så nervös och inte få fram ett ljud.

Efter föreläsningen satte vi oss på ett mysigt fik som hade kvällsöppet. Självaste Pasi Salonen anslöt sen också vilket var riktigt roligt. Det blev såklart mycket snack om föreläsningar, träning och olika event.

20120221-103815.jpg

En riktigt lyckad kväll med andra ord

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *