Coopers test

Fram till igår hade jag inte tränat en enda minut under februari. Efter så många vilodagar måste jag oftast väcka kroppen till liv så att slö-alex försvinner och att tränings-alex återuppstår.

Jag väckte kroppen med att maxa 3000 meter ute på Bosön.

Jag och Thomas rullade iväg i saaben i god tid för att vara ute på norra Lidingö och göra olika tester med triathlonklubben.

Båda vi var otroligt tacksamma för att vi skulle springa inomhus eftersom termometern visade otäcka minus 21 grader

20120206-084451.jpg

Väl på plats blev det massor av snack med nya och gamla bekantelser innan passet drog igång.

20120206-084541.jpg

Huvudtränare Pål inledde med att hälsa alla välkomna. Gruppen delades in i 3 mindre grupper. Varje grupp skulle besöka tre stationer; 200 metersintervaller, styrke-/rörlighetsträning, samt löpskolningsövningar

20120206-084610.jpg

Vi teamade sen upp oss två och två där den ena skulle ta tid, heja och ge varvtider för den andra som skulle springa 3 km. Jag hade bestämt mig för att ta det ganska lugnt första kilometern för att sen öka. Jag höll mig till planen och dundrade in i mål på 10.55 vilket är en förbättring med 20 sekunder sen sist. Jag var även otroligt imponerad av Thomas som gått från klarhet till klarhet. Han spöade mig rejält under testet så räkna med att han kommer att kapa sina personbästan rejält fram till sommaren.

20120206-084644.jpg

Efter den totala urmaxningen var det dags för rörlighetsträning och typ yoga. Jag kan säga att det var fler än jag som såg otroligt stela ut. Kanske är något genomgående för triathleter?

20120206-085104.jpg

Efter styrkan var det dags för den avslutande höjdpunkten för dagen med inspirationsföreläsning med Helena som kvalde in till Hawaii förra året.

Hon tog oss med på hennes resa hur hon hade kvalat in till Hawaii. Det var otroligt inspirerande att höra och kärnan i hennes budskap var glädjen. Känner man glädje i det man gör så blir resultat alltid mycket bättre. jag kan inte annat än att hålls med Helena
20120206-085135.jpg

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *