Inspirerad av Pasi

Allt kretsar nu kring att träna och samla ihop så många minuter som möjligt.

Därför var det skönt att ta ett litet break efter jobbet i onsdags. Jag var då iväg och lyssnade på fenomenala Pasi Salonen. Han är en av Sveriges bästa triathleter på långdistans.

Han är dessutom otroligt bra på att inspirera och entusiasmera människor.

Jag var på hans föreläsning som han hade valt att kalla ”trött, fet och 40”. Där fick vi följa hans resa från landslaget till hur han knappt kunde knyta sina egna skor.

Det diskuterades även om bland annat kost, mål, drömmar och om vart är vi på väg. Jag kommer att gå in på några de här punkterna i andra inlägg, men jag kan säga redan nu att det var riktigt intressant.

Har ni möjligheten att lyssna på någon av Pasis föreläsning så tycker jag absolut att ni ska göra det. Han fångar publiken från första stund samtidigt som han ofta lockar till skratt.

20120127-084451.jpg

No related posts.

0 reaktion på “Inspirerad av Pasi

  1. Kommer definitivt passa på när han kommer till stan. Såg en kort variant med honom på Idrottsmässan i Jönköping i höstas och den var väldigt inspirerande.

  2. Kul att hitta till din sida Alex, och kul att läsa om dig och dina mål. Håller med dig om att föreläsningen med Pasi var grym.
    Lycka till med träningen och tävlingen!
    Hälsn från ”fotografen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *