Hets mot träningsgrupp

Hade jag vetat att den här tävlingen hade inneburit så mycket hets som den har gjort så hade nog funderat en extra gång innan jag gladeligen antog utmaningen.

Jag trodde aldrig att jag skulle träna mer än 22 timmar under vecka men ändå inte känna mig helt nöjd.

Vissa pass som jag kört kan jag väl inte säga har gett jättemycket om man bara ser till det träningsmässiga. Dessa pass har jag kört bara för att samla minuter till den här utmaningen.

Kroppen känns sliten eftersom vilan och återhämtningen har blivit lidande. Jag har ändå haft två hela vilodagar nu under januari, men jag hade nog behövt vila/återhämta mig mer.

Visst, det är ingen som tvingar mig att träna så här mycket men jag jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna. Har jag väl gett mig in i en tävling så gör jag allt som jag kan för att prestera så bra som möjligt. Jag gick in med inställningen att vinna den här utmaningen och det gäller fortfarande. Jag ska göra allt jag kan för att få ihop så många minuter under den här sista veckan.

På lunchen idag blev det 40 minuters löpning med Johan. Fick dock ont på samma ställe som sist och var tvungen och gå sista biten tillbaka till jobbet.

Efter jobbet blev det 1 timme på den där jävla trainern. Börjar bli riktigt trött på att cykla på den där jäkla prylen nu.

Kvällen avslutades med 1 och en halv timme simning i sumpan. Passet där inleddes med att jag fick en rejäl utskällning av en grinig finsk jäkla gnälltant. Hon tyckte att jag simmade för fort på motionsbanan och att jag skvätte vatten på henne. Jag svarade med att skälla ut henne.

20120123-215259.jpg

Tre och en halv timme träning får väl ses okej för att vara en måndag. Men på något sätt så lär väl Suss och Thomas skrapat ihop minst 4 timmars träning.

No related posts.

0 reaktion på “Hets mot träningsgrupp

  1. Haha, jag har oxå fått utskällning några gånger för att jag stänker vatten på motionärerna som simmar bröstsim…. bla av en rätt så känd skådespelare, riktigt kul tycker jag själv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *