LEDNING!!!!!!!!!

Suss gjorde en riktigt taktisk sak i inledningen av den här januariutmaningen. Istället för att ligga på latsidan som vi andra gjorde på nyårsdagen så tränade hon massvis med timmar för att skaffa sig en betydande ledning.

Någonstans inombords visste hon nog att jag, Mirre och Thomas inte skulle träna särskilt mycket den 1/1. Det antagandet fick hon helt rätt i.

Den ledningen som hon skaffade sig där i början har hon hållit i ända sen dess.

Jag har ända sen januariutmaningen startade funderat på hur jag ska kontra hennes taktiska move. Jag ville chocka henne och alla andra precis som hon chockade oss övriga på nyårsdagen.

Idag såg jag äntligen min chans till en comeback. Jag hade uppmärksammat att Suss skulle ta en vilodag idag och det var jag inte sen att utnyttja.

Igår låg jag drygt 4 och en halv timme efter Suss så det var bara att planera in hela dagen med massor av träning.

Innan jobbet blev det som sagt 85 minuter simning.

Direkt efter jobbet stack jag hem och cyklade på trainern i en timme samtidigt som jag slötittade på tv.

Sen var det bara att bege sig ut på en avslutande löprunda runt Kungsholmen. Jag kämpade, slet och krigade för att få ihop de två timmar som behövdes för att komma ikapp Suss i ledningen.

Hoppas verkligen att Suss nu håller sitt ord nu om om att ha en vilodag idag. Hoppas också att inte Thomas har haft samma plan som jag idag. Det vore så roligt att få leda leda den här tävlingen. Även om det bara vore för en dag.

Här är den finfina ställningen i tävlingen:
1. Jag: 2855 minuter
2. Suss: 2854 minuter
3. Thomas: 2615 minuter
4. Mirre: 1717 minuter

20120117-223610.jpg

No related posts.

0 reaktion på “LEDNING!!!!!!!!!

  1. Du Alex, när jag satt på planet så misstänkte jag att du hade något i görningen och insåg att det dummaste jag kunde göra var att bara ”ge bort” en hel dag. Så typ mitt i natten skrapade jag i alla fall ihop några minuter.
    Och självklart så inser jag att det snart är dags för en ”galen dag” för mig också 😉
    Kampen har hårdnat kan man säga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *