Ironman vs Duracell – the january edition

Då var det dags igen för en Ironman vs Duracell-tävling

Ironman vs duracell är tävlingar eller utmaningar mellan mig (Ironman) och tjejen (som kallas duracellen). Första gången det här begreppet myntades var när jag och Mirre körde vår 12-timmarsutmaning. Då skulle vispringa så långt som möjligt under 12-timmar. När vi hade sprungit 12 timmar stod jag till slut som segrare med endast ynka 400 meter längre än vad Mirre hade avverkat. Det är än idag lite känsligt att nämna att man vann med 400 meter inför henne.  

Sen hade vi även uppföljningen på den tävlingen i Bislett där vi tillsammans ställde upp i en 24-timmarstävling. Där sprang man på en bana som var 546 meter lång och vinnaren var den som tillryggalade flest varv.

Nu är det då dags igen.

Den här gången kommer tävlingen hålla på i en hel månad. Jag vet vad ni tänker men det är inte att springa så långt som möjligt på 31 dagar, där hade jag nog varit  chanslös. Tävlingen går istället ut på att samla ihop flest träningsminuter under januari månad. Allt träning måste redovisas på funbeat och här på bloggen.

Eftersom Mirre och jag själv är sådana extrema tävlingsmänniskor så kommer nog båda att göra allt för att vinna den här tävlingen. För min del är det perfekt att få in en sådan här boostperiod nu så att jag verkligen kickstartar och tar tag i min träning. Jag har inte riktigt kommit in i träningen för fullt sen alla tävlingar under året, men nu är det då dags.

Vem tror ni på? Mig eller min ultralöpartjej?

No related posts.

0 reaktion på “Ironman vs Duracell – the january edition

  1. Du har en klar fördel med tanke på att du cyklar mer än Mirre. Annars var det ganska kul att du i inlägget inte nämnde vem som vann Bislett…

    Train Hard!

    //Tuggarn

    • Jag hoppas att det är det som kommer fälla avgörandet 🙂

      Det är lite roligt ibland att utelämna vissa väsentliga detaljer, så som vem som vann i Bislett 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *