Aningen bättre än sist

”Det kommer bli ett jäkligt jobbigt pass” var de första orden jag hörde när jag kom till simhallen imorse.

På passet fann man massor av medley blandat med snabba 125or, hundringar och 75or frisim.

Jag kör nog hellre alla gånger ett sånt hårt pass istället för ett hårt pass med typ tvåhundringar eller längre. Men sen så var jag ju sprinter när jag tävlingssimmade back in the days. Då var det bara Max 50 och 100 meter som gällde.

Pratade en del med klubbens fystränare efter träningen vilket gav mig en rejäl tankeställare. Jag borde verkligen få in lite styrketräning under veckorna men jag förstår inte hur man ska hinna med allt. Livet som triathlet är hårt 🙂

Simningen gick bättre än sist i alla fall. Fick ihop typ 3,5 km innan jobbet

No related posts.

0 reaktion på “Aningen bättre än sist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *