Armarna fulla av mjölksyra

Det kändes bra att vara tillbaka i bassängen under insimmet av passet men den känslan ändrade sig snabbt ju längre in i passet jag kom.

Efter diverse teknikövningar och insim var det dags för 5×200 m start 3.15. Eftersom det var första passet med nya klubben så ville jag ju visa vad jag gick för. Första tvåhundringen gick bra men efter det var det tack och godnatt. Armarna fylldes snabbt med mjölksyra och väggen var ett faktum. Aldrig tidigare har nog ingen kroknat så mycket som jag gjorde på så kort tid. Resten av passet kändes mer som en kamp att överleva än njutning.

Totalt blev det runt 2800 meter av något som förhoppningsvis såg ut som simning.


Det var i alla fall en bra start på dagen!

No related posts.

0 reaktion på “Armarna fulla av mjölksyra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *