Tillbaka på vilda webben

Efter mer än tre veckors radiotystnad här på bloggen så är jag nu tillbaka.

Orsakerna till detta långa blogguppehåll har berott på flera saker. Jag har haft en enorm motivationsdipp när det har gällt träningen vilket inneburit att det knappt blivit någon träning alls på senaste tiden. Sen har jag varit sjuk. Jag har även flyttat vilket har tagit mycket kraft och tid. Som grädde på moset har jag dessutom haft otroligt mycket på jobbet vilket inte varit så skoj.

Jag har med andra ord varken haft lust, ork eller motivation till träning och ännu mindre att blogga, men nu hoppas jag att det blir ändring på det.

Senaste veckan har jag i alla fall kommit ut på lunchen och sprungit i alla fall. Det har varit varierande rundor i olika tempo, men det känns som om jag har tappat all min forna kondition. Farter som jag tidigare med lätthet kunde springa och prata i kändes nu istället som överljudshastighet.

Jag hoppas bara att jag kan hålla mig frisk nu och få till massor med bra träningen. Det får ta den tid det tar.

  

No related posts.

0 reaktion på “Tillbaka på vilda webben

  1. Välkommen tillbaka! Känns som att det här med motivationsdippar är oundvikligt när man tränar så mycket… Man får helt enkelt ta det för vad det är, låta det ha sin tid och träna sådant som man tycker är roligt!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *