Vilka tider i Berlin!

Vilka tider som folk har presterat här idag på Berlin marathon. Jag tänker framför allt på tre personer. Tjejen som dundrade in i mål på finfina 3.21.59! Det är en fantastisk bra tid och så klart nytt personbästa för henne. Dessutom lyckades hon kvala in till New York marathon vilket är freaking awesome! Vilken tjej man har!

Även Lina lyckades med prestationen att kvala in till New York nästa år. Hon var endast 8 sekunder efter Mirre och gjorde också således ett bragdlopp. Pers med nästan 15 minuter är respekt!

En annan kille som sprang riktigt bra var Kenyanen Patrick Makau. Han sprang de 42195 meterna snabbare än vad någon annan tidigare gjort i världshistorien. Det nya världsrekordet lyder på 2:03:38. Det är så sjuk himla megasnabbt att man nästan blir mörkrädd när man tänker på det. Det är ett snitt på 2 minuter och 55 sekunder per km. I 42,2 km!!!!!!! Det tempot håller jag knappt på 200 meter om jag maxar.

No related posts.

0 reaktion på “Vilka tider i Berlin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *