Gårdagens fallskärmshoppning i bilder

Jag har i princip hela mitt liv drömt om att hoppa fallskärm, men det har aldrig blivit av. Jag vet inte varför det inte blivit av tidigare men igår efter 27 år var väntan över. Jag och Mirre har snackat en hel del fallskärmshoppning med Mårten och Mia på senaste tiden eftersom Mårten bland annat har varit iväg och tävlat i VM i fallskärmshoppning.

Jag och Mirre hade visserligen nämnt att vi också var sugna på att hoppa, men vi räknade inte med att Mårten bara skulle gå och anmäla oss till ett tandemhopp bara så där. Men det var precis den spark i baken som jag behövde för att göra det.

Vi åkte ut till Västerås Fallskärmsklubb där vi skulle göra vårat premiärhopp. Det märktes att Mirre var rätt nervös inför hela hoppet medan jag konstig nog var lugn som en filbunke. Enda gången som jag kände mig rätt nervös var när luckan på flygplanet öppnades på 4000 meter och det var min tur att kasta mig ut från planet. Då är man inte så kaxig kan jag lova.

Mårten som lurade med oss att hoppa 🙂
Det var som om man befann sig i en annan värld när man väl hade kommit ut ur planet. Vinden ven om kinderna och de pyttesmå husen blev bara större och större. Känslan var näst intill euforisk. Jag hade världens flin hela hoppet igen. Det var bland det bästa jag har gjort i livet. Det kommer garanterat att bli fler gånger.

Tack Mårten och Mia som tog oss med på detta fantastiska äventyr. Stort tack även till Stefan Flink för alla häftiga fotografier och filmen som jag kommer att lägga upp här inom kort.

No related posts.

0 reaktion på “Gårdagens fallskärmshoppning i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *