Simhallsrecensent och snabbaste träningsmilen ever

Det har blivit en del resande med jobbet senaste tiden. Förra veckan var jag i Hallsberg och nu i veckan har jag varit i Nybro. Vid båda dessa tillfällen har jag besök den lokala simhallen och kört typ 70 minuters simning.

Jag känner ju nästan att man skulle kunna börja som simhallsrecensent 🙂 so here we go.

Hallsberg: Bra med plats i bassängen, inte så mycket folk, helt okej simhall med mycket trevlig personal. Bastun var dock en besvikelse. Betyg simhall: 8/10 Betyg bastu: 3/10

Nybro: nyrenoverad fräsch simhall, dock för mycket folk i bassängen och personerna som simmade där hade inte lärt sig någon simetikett what so ever. Bastun var GRYM! Så varmt var det länge sen jag fick upp en bastu till. Var röd som en kräfta i timmar efteråt. Betyg simhall: 5/10 Betyg bastu: 10/10!!!!

Sen när jag kom hem idag från Nybro begav jag mig ut på sololöprunda runt Kungsholmen. Jag sprang så fort benen bar mig utan att ligga i närheten av max. kontrollerart snabbt skulle jag vilja kalla det 🙂

Resultatet blev att jag sprang min snabbaste mil under träning någonsin. Klockade mig själv på fina 41.58. Det var bara minuten långsammare än vad jag sprang på tävlingen i lördags.

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *