Jag vänder blad och blickar framåt

Senaste tre veckorna har inneburit i princip noll träning och riktig usel kost. Det har med andra ord varit säsongsvila de luxe. Jag känner dock att jag verkligen har behövt den här vilan både fysiskt men framför allt mentalt. De är påfrestande för skallen att ha en sådan här lång tränings- och tävlingsperiod som jag har haft denna säsong.
Det har varit gött att de senaste veckorna kunnat unna sig saker som man kanske inte hade gjort i samma utsträckning under en hård träningsperiod. Det har varit riktigt trevligt att till exempel hänga på polarna på en AW och faktiskt beställa in massor av öl. Jag har mer eller mindre känt mig som en ”normal” 27-åring helt enkelt.
Senaste tre veckorna har varit jättebra för min del. Träningssuget och motivationen har kommit tillbaka och jag känner mig mer laddad nu än någonsin. Därför gör jag som kungen och vänder blad samt blickar framåt. Från och med idag tänkte jag stegvis köra igång med träningen igen samt ändra en hel del på kosten. Jag har fått hjälp av tre fantastiska personer med tränings- och kostplaneringen. Micke har hjälpt mig med hur jag ska lägga upp träningen och Suss och Mirre har stått för kostbiten. Allt för att jag ska bli så bra som möjligt till nästa år. 
Nu kör vi! 

No related posts.

0 reaktion på “Jag vänder blad och blickar framåt

  1. Läste din Kalmar-rapport, med tanke på hur hårt du tränat så fattar jag att vila var på sin plats. Och det här med att beställa in massor av öl… jag brukar tänka på en japansk zen-mästare som sa "Även måttlighet måste utövas med måttlighet". skål för dig! /c-m.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *