Idrottsmassage

Igår besökte jag Rubin McRae på Access Rehab för att få lite idrottsmassage inför Järnmannen på lördag.

Jag har aldrig tidigare varit på idrottsmassage så jag visste inte direkt vad jag skulle förvänta mig, men redan efter någon enstaka minut av den 55 minuter långa behandlingen förstod jag att det skulle bli riktigt smärtsamt. Jag hann knappt lägga mig på britsen innan Rubin tryckte in sina armbågar i några av mina många muskelknutar.
Stundtals gjorde det så ont att jag inte riktigt visste om jag skulle skratta eller gråta. Han började att massera nedre delen av ryggen för att sedan arbeta sig nedåt med baksidan av låret och vaderna. Vaxningen av benen som jag gjorde för några dagar sedan var verkligen ingenting i jämförelse mot det här.
Efter behandlingen var jag riktigt mör i kroppen men på något sätt kändes det ändå skönt. Man kanske skulle ta och köra sådana här behandlingar lite oftare för att mjuka upp kroppen.

No related posts.

0 reaktion på “Idrottsmassage

  1. Oh…jag har fått mina benhinnor behandlade av Rubin en gång…vet precis vad du menar. Det gjorde verkligen så ont så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men jäklar vad bra det blev efteråt! :)Lycka till i helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *