Lena ben

Ikväll ska mina lurviga ben få sig en rejäl omgång. Har precis varit och inhandlat vaxremsor som ska utnyttjas till max ikväll.

Jag är inställd på grymt mycket smärta och kanske en och annan tår, men oj så lena benen kommer att bli.

No related posts.

6 reaktion på “Lena ben

  1. Härligt att se att motivationen åter verkar ha infunnit sig – att välja att genomföra nämnda behandling är väl ett alldeles säkert tecken på detta 🙂 Ska bli så roligt att följa den sista lilla biten fram till samt genomförandet av "Kalmarracet" 🙂 !

  2. Miasomfan: Jag kommer att bli galet snabb nu. Det är det här som kommer vara skillnaden mellan fiasko och succéKarin: Jag letade länge innan jag hittade nått för män. Jag tänkte att det kunde vara rätt bra med tanke på mina extremt håriga ben. Före/efterbild kommer så klart 🙂 Ola: Helt klart värt all den där smärtan 🙂 7 sekunder kan vara viktiga. Tänk om jag skulle göra 10.00.06 och inte hade rakat benen. Då hade jag grämt mig för evigt. Thomas: Aj så ont det gjorde 🙂 Marie: Motivationen har sakta börjat komma krypande tillbaka. Nästa lördag hoppas jag att allt bara ska stämma. När man sysslar med triathlon är man mer eller mindre tvungen att följa vissa oskrivna etestiska regler 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *