6 enkla steg för triathleter som drömmer om lena ben

Vaxa-benen-skola med IronmanAlex
1. Ta ett par håriga ben som behöver göras fina inför en viktig triathlontävling.

2. Ta en vaxremsa och värm den genom att gnida den mellan händerna.
3. Placera vaxremsan på huden och gnid ovanpå remsan i samma riktning som håret växer. Förbered dig samtidigt på enorm smärta.
4. Sen är det bara att rycka bort remsan. Förvarna gärna grannarna innan om du tror att du kommer att behöva skrika mycket.  

 5. Beundra hur mycket hår som följde med vaxremsan och känn dig stolt.
 6. Upprepa steg 2-5 för att få bort allt hår på benen. Du vill inte att det ska se ojämnt ut som det gör på den här bilden nedan. Att vaxa håret på insidan av låret rekommenderas stark för personer som gillar att plåga sig själva lite extra.
Resultat ser ni nedan:

Före
Efter
Två videoklipp från vaxningen kommer även att läggas upp inom en snar framtid så kika tillbaka här för att inte missa de. Jag kan redan nu avslöja att det är en del skrik och några fula ord i filmerna.

No related posts.

4 reaktion på “6 enkla steg för triathleter som drömmer om lena ben

  1. Haha, fantastiskt Alex! Modigt!Ser redan fram emot filmerna, hehe!Resultatet ser bättre ut också än de av de fruttigt rosa som användes av Thomas…

  2. Lukasj: Jag tror att det blir att jag låter vinterpälsen på benen växa ut 🙂 Miranda: Jag go bananas när du är borta 🙂 Karin: Jag håller med om att rosa är fruttigt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *