Midsommarnattslöpning

Det blev inte hela jubileumsmarathonbanan nu ikväll utan det blev att jag och Mirre fick ihop 25 km istället.

Mirre hade säkert kunnat springa hela sträckan om det inte vore för min urusla kapacitet för dagen. Redan från första steget hade jag det tungt trots att vi låg strax under 6-tempo. Det är ett tempo som vanligtvis aldrig ens är i närheten av jobbigt men idag fick jag verkligen slita.

Det kände verkligen av att jag har varit sjuk nu ett bra tag för kroppen protesterade. Benen var supersega och jag kom aldrig in i löpningen. Dessutom hade jag slarvat med middagen i hopp om att kunna äta något på vägen så jag hade en rejäl energidipp mot slutet. Den där sanna löpglädjen infann sig heller aldrig vilket gjorde det lätt att stanna vid Häggvik och ta tåget hem istälet. Totalt fick vi ihop 25 km i 5:50-tempo

Nu: sova!

No related posts.

0 reaktion på “Midsommarnattslöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *