Nu får det vara nog

Jag är så trött på att vara sjuk och att inte kunna träna. Har varit sjuk i mer än en vecka nu och det är inte roligt någonstans. Inatt sov jag inte många timmar utan låg bara och hostade mest hela tiden. Det kanske är dags att bege sig till vårdcentralen för att se om de kan skriva ut någon fin receptbelagd medecin till mig. Det här håller inte.

No related posts.

0 reaktion på “Nu får det vara nog

  1. Om du får någon att skriva ut ett recept tipsa som vem. Jag är nämligen övertygad om att läkare och sjukvården ger mindre recept till folk som vill träna! Jag brukar vara döende men får aldrig något som hjälper, men ens soffpotatisar till vänner får minsan dunderkurer bara det är lite små snorig!

  2. Krya på dig Alex!Passa på att proppa kroppen med näring så ska du se att du kommer tillbaka starkare än någonsin. Nästa år kör vi sub9 ihop, jag blev så jäkla taggad att få pressa på runt sjön.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *