Blir det någon vätternrunda för min del?

Vaknade upp i morse med hosta och halsont och tänkte direkt: nej det är inte sant! Jag kände mig aningen hes i söndags men tänkte inte något mer på det då. Sen igår på jobbet hostade jag en hel del, men tänkte att det skulle väl gå över. Imorse hade det inte alls gått över utan det var värre.

Det är bara några dagar kvar till Vätternrundan men mår jag då som jag gör nu så åker jag inte ens ner till Motala. Jag hatar att vara sjuk, speciellt nu när tävlingssäsongen har dragit igång på allvar.

Det blir att jobba hemifrån idag och försöka kurera mig på bästa sätt.

Vad är ert bästa tips för att slippa jobbig hosta och halsont?  

No related posts.

8 reaktion på “Blir det någon vätternrunda för min del?

  1. Echinagard brukar jag ta direkt när jag känner att det börjar komma. Sen blir det en del c-vitamin, glass (fast jag vet inte hur mycket det hjälper men det brukar vara det jag är sugen på när jag är sjuk) och massa vatten (fast det där är nog mer ett önsketänkande och inget jag faktiskt gör dumt nog).Krya på dig!

  2. Colizin är det bästa för halsont tycker jag. Det finns på hälsokostbutiker. Jag tog det efter att jag haft ont i halsen i fem veckor i höstas och var frisk dagen efter. Hur bra som helst!

  3. Nä vad trist. Hoppas du kryar på dig. Mitt tips är ingefäran enl föregående talare. Man kan toppa med pressad citron oxå.Sen lite whiskey innan sänggång då sover man djupt och bra. Sova mycket oxå såklart.

  4. Mot hostan funkar tyvärr inget annat än de receptfria medicinerna, men lindra kan ju såklart honungsvatten och annat göra. Mot halsen, gurgla saltvatten 3 gånger om dan (koka upp rejält med salt och vatten och låt kallna) – hjälper faktiskt (men man får inte svälja det). Men äckligt som fan!Sov massor och det är en finfin anledning att ta en rejäl whiskey innan sänggång :)Krya på dig och hoppas du kan starta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *