Vilken underbar dag

Har det helt fantastiskt här ute på Visingsö och Persgården. Solen skiner så mycket att man funderar på om man verkligen fortfarande befinner sig i Sverige. Det känns mer som att vi har sjysst medelhavsvärme för tillfället, UNDERBART!

Jag har solat, tagit årets första bad (jäklar vad kallt vatten det var i vättern) och löst lite korsord.

Det dröjde dock inte alltför lång tid när jag låg där i gräset innan jag blev grymt rastlös. Jag fick här den briljanta idén att istället för att ligga och sola så kunde jag aktivera mig genom att träna på triathlonväxlingar.

För att göra det så autentiskt som möjligt så drog jag på mig ett par underställsbyxor som skulle motsvara våtdräkten och en löparmössa som så klart motsvarade en badmössa

Vilken underbar dag och plats att träna triathlonväxlingar på. Love it!

No related posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *