Jag lever trots rullskidspremiär

Tog mig ut på lunchen idag för att testa om jag ens var kapabel att åka rullskidor. Det var med nöd och näppe som jag avverkade 5 km, men det var vingligt, kämpigt och skitjobbigt. Sen måste det sett riktigt roligt ut också för jag höll dessutom på att ramla ett par gånger under färden. Hoppas att det var några stockholmare som fick sig ett gott skratt idag i alla fall.

Man kan ju konstatera att det förmodligen skulle gå betydligt mycket snabbare om jag skulle få springa en mil istället för att försöka överleva samma sträcka med rullskidor nu på söndag.

No related posts.

0 reaktion på “Jag lever trots rullskidspremiär

  1. Kul att det är fler som försöker lära sig detta konststycke att åka rullskidor. Ens kontorshänder förvandlas snabbt till riktiga arbetshänder!

  2. Tommie: Får se om det blir några fler 🙂 Anna: Jag gillar utmaningar 🙂 Får se om jag ger mig på fler försök. Kanske om jag ska göra någon satsning mot att lära mig åka skidor typ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *