Bara på’t igen

Cykelkläderna hade knappt inte ens hunnit torka från söndagens regniga historia innan det var dags för nästa cykelpass.

Igår var det dock inte 14 mil med bra snitt som stod på schemat utan kvalitetspass med Stockholm City Triathlon.

Som uppvärmning blev det ett varv runt gärdet med lite olika teknikinslag. Därefter nalkades de 4x2km intervaller med vändpunkt efter halva sträckan. Jag kände mig aningen stum i låren sen söndagens 4-timmars cykling, men ju längre passet led desto bättre gick det. Intervallerna snittades på 36,3/37,1/38,7/39,3 km/h

Det gick snabbare än vanligt och det berodde nog på att jag hade tempohojen och finhjulen.

Sen blev det återigen ett varv runt gärdet, denna gång med kadensintervaller, backryck och några km med tyngsta växeln i.

Avslutningsvis körde vi 4×2 km igen men den här gången på ett litet annorlunda sätt. Första km körde vi 4 personer i belgisk kedja i bra fart, sen snabb vändpunkt och 500 meter spurt för att sedan rulla sista 500 meter. Jätteskoj att prova på en riktig belgisk kedja. Jag och stoffe låg och tampades om spurtsegern på samtliga femhundringar. Hur roligt som helst. De stumma benen var som bortblåsta

No related posts.

0 reaktion på “Bara på’t igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *