Ännu en tidig morgon

Det känns som om jag börjar komma igång lite med simningen nu. Jag och Mirre var i simhallen typ när de öppnade. Det är verkligen en grym start på dagen.

Även idag var det fullt med pensionärer i snabbsimsbanan. Jag förbarmade mig över alla långsamma simmare framför mig även denna gång. Som tur var fick jag en förfrågan av SS04s mastersgrupp om jag inte ville simma med de istället och det ville jag såklart.

Det blev 600 meter på egen hand och sen med klubben 250 meter arm, 4×25 medley, 200 meter arm, 4×25 medley, 150 meter arm osv… tills vi var nere på 50 och så avslutningsvis 6×50 max. Totalt blev det 2300 meter.

Hela passet låg jag bakom Bengt Jönsson som är en duktigt meriterad gammal simmare. Han hade precis varit iväg och simmat mastersVM. Ascoolt ju 🙂

No related posts.

0 reaktion på “Ännu en tidig morgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *